2024 villa kapısı modelleri fiyatları

TicariAdres19 Ocak 2024 , Cuma

2024 villa kapısı modelleri fiyatları. Yeni sezonda en çok tercih edilen kompozit villa kapısı modelleri, kompakt villa kapısı modelleri, klasik ahşap çelik villa kapısı modelleri ve villa kapısı fiyatları. Villa kapısı sipariş ve üretim süreci, teknik detaylar ve özelliklerini burada bulabilirsiniz. Yağmur ve güneş gibi dış etkenlere dayanıklı villa kapısı modellermizi inceleyebilir, kompozit villa kapısı fiyatları hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Ayrıca mimari tasarımların vazgeçilmezi klasik villa kapısı modellerimizi de inceleyerek, tüm modelleri istekleriniz doğrultusunda özelleştirebilirsiniz.

Kompozit Kompakt Villa Kapısı Fiyatları

2024 yeni sezon kompozit villa kapısı modelleri, kompakt villa kapısı fiyatları. Yenilikçi tasarımları ve üstün kalitesiyle dikkat çeken Kompozit ve kompakt villa kapıları, dış etkenlere dayanıklı yapıları ile villa girişlerinize estetik ve fonksiyonelliği bir arada sunmaktadır. Kişiye ve ölçüye özel üretilen villa kapı modelleri 25 günde teslim edilmektedir.
Villa projelerinin mimari tasarımına uygun villa giriş kapısı tasarımlarımızda kullanılan kompozit ve kompakt villa kapıları dış etkenlere karşı tam dayanıklı ve 10 yıl garantilidir. İstanbul içi ücretsiz villa kapısı montaj hizmeti veriyoruz. Villa kapı siparişlerinizde Tüm Türkiye ve Yurtdışı villa kapısı siparişlerinizde adresinize hızlı teslimat sağlıyoruz. Detaylı bilgi ve sipariş için hemen bizimle iletişime geçin

Kompozit Villa Kapısı Nedir ?


Kompozit villa kapısı olarak adlandırılan dış kapıları öne çıkaran husus dış etkenlere dayanıklı olmasıdır. Çelik kapı üzerine giydirilen kompozit panellerin alüminyum alaşımlı olması ve bu panelin üzerinde bulunan desenlerin UV dayanımlı filmlerle korunuyor olması sayesinde kapı dış etkenlere karşı tam dayanıklı hale gelmektedir. Kullanılan kompozit paneller 6 mm kalınlığında olup, çeşitli ahşap desenlerine ve düz renkli pek çok seçeneğe sahiptir. Kompozit villa kapısı modelleri son yılların en çok tercih edilen villa kapılarındandır.
Kompakt Lamine Villa Kapısı Nedir?
Kompakt Lamine villa giriş kapıları dış etkenlere dayanıklılığın yanında zengin renk ve desenleri ile villa kapısı modelleri üzerinde kullanılan en üst seviye malzemelerden biridir. Kompozit malzeme ile kıyaslamak gerekirse, kompakt lamine daha fazla desen ve renk seçeneğine sahip olmakla birlikte, daha mat ve doğal bir görünüme sahiptir. Aynı zamanda kompakt lamine ile üretilen villa kapısı modelleri dış etkenlere karşı kompozit villa kapısı modellerinden çok daha dayanıklı olmaktadır.


Villa Kapısı Teknik Özellikleri


Kapılarımızın Dış ve Menteşeyi Tutan İç Kasaları 2 mm Ereğli 1. Sınıf Sac ile üretilmektedir.
Kasaların iç kısımları dış müdahalelere karşı tam koruma sağlanması amacı ile kilit ve Menteşe kısımları 4mm sac ile güçlendirilmektedir.
Kapının Kanat olarak adlandırılan hareketli bölümü iç aksam olarak   1 mm + 1mm toplamda 2 mm kutu şeklinde yekpare sac ve iki sac arası 150 yoğunlukta taş yünü ile doldurulmaktadır.
Kapılarımızın hareketli kanat kısımları 9 cm kalınlığında olup ortalama 90-100 kg arasında ağırlıkta içleri tamamen dolu çelik ve taş yünü ile izolasyonu yapılmış durumdadır.
Tüm çelik kapı modellerimizde  standart olarak çelik kapı kasası ve çelik kapı kanadı iki tarafta fitil yatakları açılmış ve hava sirkülasyonunu engelleme özellikli çift conta ile kapının evin içi ve dışı ile bütün hava akışını kesmesi sağlanmaktadır.
Çelik kapı modellerimizin tamamında 3 Adet 20’lik bilyalı menteşeler kullanılmaktadır. 
Kilit Sistemimiz MULTLOCK 415G ve Kale 256g Multimerkezi Marka Merkezi Kilit sistemidir. 14 Ayrı noktadan kilitleme özellikli
Kapı üzerindeki diğer tüm aksesuarlar 304 kalite krom paslanmazdır.

 

 


ankara çelik kapı izmir çelik kapı bursa çelik kapı çelik kapı ara çelik kapı fabrikası kompozit villa kapısı istanbul villa kapısı bodrum villa kapısı istanbul çelik kapı çelik kapı markaları ekonomik çelik kapılar villa kapısı 2024 ahsap celik kapi 2024 almanya villa kapısı 2024 çelik kapı 2024 istanbul villa kapısı 2024 izmir villa kapısı 2024 klasik villa kapisi 2024 kompakt villa kapilari 2024 kompozit villa kapisi 2024 villa kapisi modelleri 2024 villa kapıları 2024 villa kapısı 2024 villa kapısı fiyatları beyaz çelik kapı beyaz dış kapı beyaz kapı Beyaz Villa Kapısı Bodrum Villa Kapıları bodrum villa kapısı camlı villa kapısı dış etkenlere dayanıklı villa kapısı dış kapı fiyatları dış kapı modelleri Dorftür Eingangstür ekonomik villa kapısı entrance door entrance door design entrance door modern ferforje çelik kapı ferforje dış kapı ferforje kapı ferforjeli villa kapısı ferofje villa kapısı Front Door front door colors front door design giriş qapıları giriş qapıları qiymetleri giriş qapıları seyf qapilar güneşe dayanıklı villa kapısı Haustür Haustür kaufen indirimli villa kapısı İndirimli Villa Kapısı Fiyatları istanbul çelik kapı istanbul dış kapı istanbul villa kapısı İstanbul Villa Kapısı Modelleri izmir villa kapısı Kapı klasik villa kapısı kompak villa kapıları kompakt villa kapısı kompozit villa kapısı lüks villa kapısı modern villa kapısı özel villa kapısı seyf qapilar Stahltür stahltür modern Steel Door Models villa giris kapisi modelleri villa giriş kapısı villa kapı villa kapı fiyatları villa kapı modelleri villa kapıları villa kapısı Villa Kapısı Çelik villa kapısı istanbul villa kapısı modelleri Wooden Front Doors yağmura dayanıklı villa kapısı стальная дверь стальная дверь купить цена на стальную дверь باب حديد
Yukarı